Nästan ospännande..?

Hallå där...

Ber om ursäkt för min frånvaro men det har varit lite för mycket av allt... nu har jag dock lite tid över för diverse reflektioner:

Jens Thystrup har nästan slagit knockout på oss alla med sitt lag "Konstigt lagnamn och så här långt in i turneringen har han faktiskt samtliga spelare kvar!!! Det är ett ståtligt lag han fått ihop och det är bara att lyfta på hatten för nu skall det mycket till för att någon ska klå honom. Bale måste missa två straffar, bli utvisad och tyskland måste börja släppa in mål för att det ska kunna bli lite spänning i tävlingen. 

Portugal.., hm, Vad ska man säga? Dom kan ju försöka vinna EM utan att ha vunnit en enda match under ordinarie tid.., nja, det lutar åt tyskland va? Jag trodde stenhårt på Kroatien, vilket mittfält!!! Men den runda bollen är oval och nu är det iaf väldigt spännande i själva EM.

Ikväll är det dax för Bales Wales att parkera buss, kontra, få frispark 40 meter från mål så e biffen klar... Imorron ska Tyska maskinen spela 0-0 eller 3-3 mot Italien, hu, det kan bli en fantastisk match tror jag. Och på söndag ska Gylfi S å nårra allsvenska lirare sätta myror i huvudet på samtliga fransoser... mm

lycka till!!!

Klaas Lagerbäck

Premiership 2018/2019 | anonym | 2019-01-22 10:31:17

Gå till:

facebook twitter